Lavatanssin ystävät: tanssikaa niin kuin tanssitte!

Nauti lavatansseista omalla tyylilläsi

Oletko aiemmin nauttinut suuresti lavatansseista, mutta viime aikoina olet tuntenut olosi lavalla hieman ulkopuoliseksi? Kenties ajattelet, etteivät tanssitaitosi ole riittävät tai tarpeeksi nykyaikaiset, että kehtaisit lähteä tanssimaan?

On totta, että lavatansseissa perinteinen syliotteessa tanssiminen on viimeisen reilun vuosikymmenen aikana vähentynyt merkittävästi. Moni on halunnut opetella uusia tanssilajeja ja kehittänyt taitojaan pitkälle, sekä saanut lavatansseista itselleen aktiivisen ja kunnianhimoisen harrastuksen.

Siksi on hyvin inhimillistä, että taidokkaiden tanssijoiden määrän lisääntyessä moni perinteisemmän tyylin tanssija ei tunne enää taitojaan riittäviksi ja innostus lavatansseihin vähenee. Monella työelämän ja arjen haasteet johtavat siihen, että ei haluta lähteä enää viettämään iltaa paikkoihin, joissa tuntee tarvitsevansa erityisiä taitoja ja niiden kehittämistä.

Tanssit niin kuin tanssit haluaa tavoittaa kaikenikäiset perinteisen tyylin tanssin ystävät nauttimaan lavatansseista ja tapahtumanimen mukaisesti tanssimaan omalla tutulla tavallaan! Uskomme, että erilaisella taidolla ja taustalla tanssivat ihmiset voivat todella viihtyä samoissa tansseissa.

Olennaista on, että myös perinteisellä helpolla tavalla tanssivia on lattialla riittävästi, jolloin henkinen kynnys tanssia taidoilla kuin taidoilla ei ole esteenä osallistumiselle. Hyvät käytöstavat ja muiden huomioonottaminen ovat näiden iltojen perusta!

Tule mukaan tanssimaan omalla tutulla tavallasi ja siten luomaan helposti lähestyttävää ja rentoa tanssilavatunnelmaa näihin iltoihin!

Katso tulevat tapahtumamme!

 

Kuva: Maiju Landström