Tanssit niin kuin tanssit -illat: rento illanvietto ja lyhyt lavatanssiopetus

Suoraan tapahtumakalenteriin

Mikä on “Tanssit niin kuin tanssit”?

Tanssit niin kuin tanssit tarkoittaa lavatanssi-iltoja, joiden avulla haluamme yhä lisätä suuren yleisön kiinnostusta ja tietoisuutta lavatansseja kohtaan. Korostamme lavatanssien niitä puolia, jotka vuosikymmeniä sitten houkuttelivat kokonaisia ikäluokkia lavoille.

Uskomme, että laajalla ja vaihtelevalla osallistujajoukolla lavatanssit voivat edelleen lunastaa paikkansa koko kansan viihtymistilaisuuksina ja ennen kaikkea ylivertaisina tapaamispaikkoina.

Kuva: Maiju Landström

Mitä Tanssit niin kuin tanssit -illoissa tapahtuu?

Tanssit niin kuin tanssit -iltoja järjestetään käytössä olevilla tanssilavoilla niiden tavanomaisten tanssi-iltojen yhteydessä. Nämä illat poikkeavat muista lavatanssi-illoista pääosin siinä, että aktiivisesti houkuttelemme kaikenikäisiä mukaan nauttimaan lavatanssien tunnetuista vahvuuksista, joita ovat mm. sosiaalinen illanvietto, helppo seuranhaku ja monipuolinen live-musiikkitarjonta.

Kiinnostus itse tanssia tai tanssitaidon erityistä kehittämistä kohtaan ei ole olennaista suomalaisessa lavaperinteessä. Tarjoamme vapaata ja rentoa illanviettoa tanssilavalla vastapainoksi arjelle, joka niin monella muutenkin täyttyy erilaisista osaamis- ja kehittymistavoitteista.

Jos kuitenkin haluat kokeilla tanssin mukanaan tuomaa erittäin helppoa keinoa tutustua uusiin ihmisiin tai poiketa lattialle vaikka vanhan tuttavan kanssa, tarjoamme ennen jokaista iltaamme 30 minuutin vaihtoaskel-kurssin – joko täysin ensikertalaisille tai muistin virkistykseksi. Näin saat hyvän tuntuman perusaskeliin, joilla voit sujuvasti tanssia lähes kaikkeen musiikkiin! Kurssin opettaja jää alkuillaksi mukaan tansseihin ja hänen puoleensa voi vapaasti kääntyä kaikissa tanssiin liittyvissä kysymyksissä.

Iltojen erityispiirteenä tavoittelemme vanhanajan lavatanssien tunnelmaa ja ilmapiiriä, jossa jokainen voi tuntea itsensä tervetulleeksi, oli sitten saapunut paikalle tapaamaan uusia ihmisiä, nauttimaan tanssista, viihtymään elävän musiikin ja ravintolan palveluiden parissa – tai mistä syystä tahansa!

Seuraavat Tanssit niin kuin tanssit -illat

Julkaistaan myöhemmin